esmaspäev, 11. mai 2015

Kaks vastandlikku poolust

Täna oli täpselt see päev, kui sain aru, et minus on koos kaks täiesti vastandlikku poolust. Üks on puhtalt ratsionaalne ja konservatiivne. Teine aga on absoluutselt meeletu, ilma mingi kontrollita, ratsionaalsust unustav ja hullustega kaasaminev.

Ehk siis, sai täna oma rahakotis sooritatud väga korralik mõrv. Seesugust pole olnud ammu, viimati novembris, aga siis oli tegemist praktilise vajadusega. Praegusel puhul pole praktilisusega mitte midagi pistmist, puhas meelelahutus. Sai ikka korralikult raha tuulde lastud, sõna otses mõttes.

Huvitav oli see, et numbrid just seesugused kokku said, nagu said. Mina loen seda heaks märgiks - kui isegi sel hetkel ja viisil tulid kokku minu numbrid, need, mis minu elumustriga kokku kõlavad.

Ja ise olin oma tänasest sammust täiesti uimastatud, ei saanud tükk aega sellest seisundist kuidagi välja. Ma ei kujuta üldse ette, mis nüüd edaspidi sündima hakkab. Elagu elu, elamise meeletu möll!

/Ääremärkusena tuleb ju kirja panna ka see, et normaalseks pole ma ennast kunagi pidanud. Hea vabandus iseenda tarvis, kui peaks tõesti kahtlus tekkima, et mingi asi võiks olla normaalne. Ja kummalisel kombel see hirm, mida veel eile tundsin, see väikene värin hinges, on tänaseks täiesti taandunud. Ega ma ennast nüüd mingiks julgeks hundiks ka pidama pole hakanud, pigem vist ikka nõnda, et nüüd on võimalus vaid edasi minna, ja võib-olla see ongi üks loomulik kulgemise rada./

4 kommentaari:

viive ütles ...

mida kõike sa siis endale rõõmustasid? siin võiksid sa exeli-tabelis välja tuua tooted ja hinnad ka, eks siis näiks, kas kõikide jaoks oli tegu mõrvaga (või lihtsalt pisikese hoobiga) ;)

J ütles ...

Summa suurus oli 1314.- euroraha, kokku kombineerus see sellise kalkulatsiooniga: 550+350+199+35+30+150. Selle eest sai kõik (lendamiseks) vajaliku, kuigi jah, tuli välja, et 40.- euroraha lisandub veel, aga kogusummaga võrreldes tundub see lausa köömes olevat.

Exceli kasutamine sellisel puhul oleks selge ressursiraiskamine. Kuigi ühes varasemas analoogses situatsioonis olen küll Exceli appi võtnud.

Praegu arvan, et saan oma elu juhtimisega ka ilma Excelita hakkama. Ja ega see Excel neile küsimustele, mis tegelikult olulised on, vastuseid ei anna.

viive ütles ...

:D sinu peen excel ehk ei anna, aga minu exel annaks küll, sest teatavasti on exsel nagu heksel, seega: hekseldamine. ja hekseldamine teeb ka olulised küsimused naeruväärseks, pea et olematuks - ongi imeline ilus maailm.

õnneks on meil kõigil oma imeline maailm, milles omal viisil susserdada. :)

J ütles ...

Excel kui oluliste küsimuste hekseldamise ja naeruväärseks muutmise vahend... Mmm, põnev! Paneb kohe mõtlema.

Ma arvan, et Excel'i päevakorda toomine on olnud Microsoft'i kurikaval plaan - mõtle misuke reklaam. Ma täna just avastasin, et ma pole ammu ühtegi Microsoft Office'i osa kasutanud ja muidugi ka seda, et Microsoft on mulle operatsioonisüsteemiga kaasa pannud tarkvara, mida mul pole kunagi varem vaja läinud - täna siis tekkis variant, et läheb vaja, aga see programm osutus täiesti kasutuks - pole siis ime, et ma tema olemasolust isegi teadlik polnud.

Aga jah, imeliseks tuleb maailm enda jaoks ikka ise teha. Head imelisustamist!