neljapäev, 17. veebruar 2011

Erapoolik arvamus

Vaatasin tennist. Vaatasin seda, kuidas Kaia Kanepi mängis Jelena Jankovic'iga. Ma ei ole Kaia Kanepit sellises tõsises võistlussituatsioonis ja täie jõuga ammu mängimas näinud. Ta on ikka päris kenasti mängima hakanud ja väga palju stabiilsemaks läinud oma toimetamistega. Aga minu erapoolik arvamus tänase mängu kohta, nii palju, kui ma seda nägin, on see, et liigne risk ei tasunud ennast ära. Ikka tuleb sisse neid hetki, kus on vaja paugutada. Ikka tuleb ette neid hetki, kus tekivad liigse riskeerimise pärast lihtsad vead. Kui see praegune mängustiil on vaid üks etapp arenguteel, siis olen sellise proovimise poolt. Nõnda peavad ühel hetkel need asjad, mida praegu katsetatakse, välja tulema hakkama. Ja siis, hoidke kõik, kes te Kaia Kanepi'ga mängima hakkate, piip ja prillid. Senikaua aga tuleb istuda pilti näitava seadeldise ees ja oiata: "Niimoodi ei saa seda mängu võita!"

Aga üldiselt oli ju mäng tasavägine ja võitluslik. Ja võitis see, kes oli täna parem ja kellel oli täna rohkem tahtejõudu ning meelekindlust. See mäng oli nagu publiku jaoks loodud - pakkus emotsioone servast serva. Vastased aga olid teineteist igati väärt - väga tubli etteaste mõlemalt poolt!

2 kommentaari:

Rene ütles ...

Ja milline tõeline spordime.. hmm ... spordinaiselik käitumine lisaks veel! Eurospordi kommentaator ütles ka et "I'll stand up and rise the hat" ja et enamik sportlasi oleks sellises situatsioonis selja pööranud ning lasknud kohtunikel otsustada. Ilmse vihjega Jankovičile, kes kindlasti nii oleks teinud. Kaia aga pööras ise kohtuniku eksimuse ümber ja kaotas punkti. Ilus hetk

J ütles ...

Jah, see on märk Sportlasest - aus mäng ennekõike. Hea meel ja suur au!