reede, 13. märts 2015

Uudised täis kentsakusi

Kui paar päeva tagasi sai räägitud sellest, et Venemaal olevat kuskil ministeeriumis ametnik, kelle erialaks on kadunud rongid, siis nüüd oleks ehk vaja üht teist spetsialisti - kedagi, kes leiaks üles presidendi.

Ühe äramärkimist vääriva sünnipäevalapse "ametid" - mõisahärra, gurmaan.

Eilne ilmaennustus lubas uueks nädalaks kuni 12 kraadi sooja, täna on järgmise nädala lõpu jaoks valmis meisterdatud uus prognoos - saabub külmalaine. Windguru, minu igapäevane pikaajalise ilma (või pigem tuule) ennustamise üks allikaid, näitab, vähemalt Põhja-Eesti teemal, paarikraadist külma.

Koalitsioonikõnelused pole veel lõppenud, aga juba praegu lubab ametis olev rahandusminister, et maksutõusu ei tule. Ja kohe asub praegune peaminister olukorda selgitama, korrigeerima.

See on vaid väike valik. Ja kommentaarid on liigsed. Põhjus, miks sellest kõigest kirjutama hakkasin, on hoopis selles, et võttes mõne uudisteportaali lahti, asuksin kui huumoriajakirja lugema. Kalender näitab tõesti, et peagi on aprill käes.

Teisest küljest muidugi on ka ülimalt masendavaid ja kurbi teemasid... Mõned neist võib ka kentsakuste alla lahterdada, kuigi sellel kentsakusel on sootuks teine maik mann ja pigem tekitavad need teadasaamised masendust ja frustratsiooni.

Kommentaare ei ole: