neljapäev, 18. veebruar 2016

Rõõmustada ja veel enam rõõmustada!

Ma olen alati olnud selle poolt, kui kenad noormehed mulle enda seltskonda pakuvad. Ja nõnda juhtus siis minuga ka eile - helises telefon ja oligi teises otsas kena noormees, kellega sai tänaseks kohtumine kokku lepitud.

Ja kui me siis kokku saime ja kuulasin kena noormehe juttu ühel tema elu väga olulisel teemal, siis ma rõõmustasin. Nii selle pärast, et tal kõik sellel teemal hästi läheb, kui ka selle pärast, kuidas ta sellest kõigest rääkis, millist rõõmu ja rahulolu temast säras. Muidugi ütlesin ma talle ka välja selle, et mul on tõesti hea meel ja ma rõõmustan tema üle ja tema pärast.

Läks meie kohtumine siis edasi ja siis tulid järgmised head uudised - noormees rääkis oma eluplaanides kohe-kohe aset leidvatest muudatustest ja seda kõike kuuldes rõõmustasin ma veelgi enam, veelgi rohkem oli mul hea meel. Selle põhjuseks olid mu enda kogemused, see, kust ma tulen, see, mida kogenud olen. Ja lõpuks ikkagi see minu uskumine, et inimesed peaksid tegelema sellega, millega neile tegeleda meeldib, mida nad teha tahavad. Ja kõik see oli antud juhul tõsi - noormees sai lõpuks selle võimaluse, mida ta oli pikalt otsinud, jõudis õige hetke ära oodata ja nüüd hakkavad asjad siis viimaks jooksma.

Nii ma siis tulingi sellelt kena noormehega kohtumiselt täielikult positiivse energiaga laetuna, sest ma rõõmustasin ja siis rõõmustasin veelgi enam. Põhjust on ju sel puhul küllaga - tunda rõõmu selle üle, et headel inimestel läheb hästi ja hakkab veel paremini minema. Ja mis kõige toredam, nagu ikka jõuan ma iseendani välja, ka mind tahetakse nendesse uutesse eluseiklustesse kaasa haarata. Vahva!

Lisaks juhtusin veidi hiljem ühe oma endise kolleegiga kokku, kes oli suures masenduses ja mõlgutamas mõtteid sellest, et oma elus muutusi ette võtta - eelkirjeldatud kohtumise tuules sain siinkohal motiveerivaid sõnu öelda ja soovitusi anda, kuhu ja kuidas edasi, ja loomulikult positiivset energiat edasi kanda.

Ja kui nüüd mõelda mu eile kirja pandud lause peale, et läheb veelgi ägedamaks, siis nõndamoodi kipub see tõesti minema. Tuleb aga samasuguse sära ja entusiasmiga edasi minna!

Kommentaare ei ole: