kolmapäev, 27. juuli 2011

Korralik naine

Arutlesime siin ükspäev selle üle, milliste toiduainetega peaks olema varustatud ühe korraliku naise kodu ja arutelu tulemusena jõudsime järeldusele, et mina korralik naine ei ole.

Eks siis sellest ajendatuna ja üldiselt ka sellest, et püüaks natuke mõnikord midagi ise ka teha, sai siin ühel õhtul süüa tehtud. Ja nagu ikka, kippus toitu üle jääma, millest pole ju suurt lugu, sest nõnda on kohe mitmeks õhtuks hooleta, pole vaja mõelda selle peale, mida süüa.

Kuid üsna pea selgus, et ei saa selline asi olla väga jätkusuutlik. Kui ikka on selline elu parajasti, et hommikul kodust välja astudes ei tea, kuhu õhtuks välja jõuad ja millal on see hetk, kui saad koju ja kas siis üldse enam söömisest juttu saab olla, siis on selline tulevikku vaatav toituvalmistamine täielik raiskamine. Elu tegi omad korrektiivid ja pole miskit parata, kui mu elutempo on selline, et elu võtab ohjad enda kätte ega anna isegi võimalust selleks, et kasutusele võtta need ressursid, mis on mingil hetkel tekkinud ja vajaksid äratarvitamist.

Nõnda palju siis korralikust naisest - võin ju proovida ja üritada, aga peagi saan tõe enda kohta teada. Korralikkusest ei märkigi ja kui püüan nägugi teha, saan kohe väga pika nina.

Kommentaare ei ole: