neljapäev, 8. juuni 2017

Miljonärid teevad oma rahaga...

Kui mul oli siin mõned päevad tagasi selline küsimus, et mida teevad miljonärid oma rahaga, siis eilne õhtu pakkus mulle võimalust näha, mida miljonärid oma rahaga teevad, polnud vaja küsidagi, kõik oli silmaga näha.

Esmalt ostavad nad endale Porsche maasturi, siis ostavad nad endale helikopteri ja seejärel, kuna kuidagi on niimoodi juhtunud, et elada tuleb kitsastes tingimustes, ostavad nad endale lossi.

Kõige selle kõrval aga ei oska nad leida vahendeid, et osta endale mõnikümmend või mõnisada eurot maksvaid asju. Mis ma muud oskan kosta, kui et prioriteedid on selgelt paigas.

Lisaks on miljonäridel kombeks teiste asjad ka enda kätte/omaks korraldada. Ja kui need asjad piisavalt kiiresti nende kätte ei jõua, siis on vaja igakordselt üle küsida, et miks ei ole ja millal saab (kuigi on selgitatud, millal saab ja mis on need asjaolud, miks alles siis saab).

Seesugune lugu siis nende miljonäridega. Ja nagu ikka, tuleb universumile küsimused saata ja küll ta siis vastab, täiesti ootamatutel hetkedel.

Kommentaare ei ole: