esmaspäev, 28. märts 2011

Mis küll toimub?

Kui nädal tagasi teadsin, et kedagi ei huvita, mis ma teen ja kuidas ma teen, siis täna on ootamatult tekkinud huvilisi, kes kõik tahavad teada, mida ma teen. Ja iseäranis on tekkinud huvilisi, kes tahavad mul ära keelata selle tegemise, mida ma teha tahan. Aga mida ma siis sellises olukorras peale pean hakkama? Kas kuulama mõistlike inimeste hääli ja tõesti jätmagi asja katki ning lootma paremate tuulte saabumise peale või lähen ikka oma teed, mööda seda, mida valida tahan?

Kui juba sellised hoiatajad on olemas ja sellised, kes on valmis tegema kõik, et ma ei teeks seda, mida praegu teha plaanin, kas ma peaks sellest siis aru saama, kui selgest ja sirgest märguandest, et praegu pole just õige aeg teha seda, mida ma teha tahan.

Ma tean, et ma olen taaskord oma esialgsest plaanist ette ruttamas ja see, mida mulle praegu räägitakse, käib kokku just sellega, aga kuidagi ei näe ma seda lahendust, mida praegu tahan leida ja mida ilma oma valimata teeta ma kuidagi leidvat ei paista.

Hirmud ja teadmatus minu enda sees on praegu need, millega pean hakkama saama, soovid ja tahted ning kõik sinna juurde kuuluv.

Kommentaare ei ole: