kolmapäev, 2. märts 2011

Millist märki kannaksid Sina?

Unenägu pakkus mulle taaskord ühe huvitava mõtteteema kätte. Leidsin ennast kaelast ära võtmas ketti, mille otsas oli väike peatumist ja parkimist keelav märk. Selle asemel panin kaela keti märgiga, millele oli kirjutatud SKATE ja veel midagi. Seda tean väga hästi, miks selline tegevus mu unenäos oli, aga kust tuli selline märkide valik? See on juba küsimus omaette. Ju siis mõtted on selliste teemade juures, et need ka unenägudesse sisse tulevad.

Teema, mis sellest unenäost aga välja arenes, oli seesugune, et millest märki kannaksid Sina ketiga kaelas? Kas oleks ka mingi kirjaga märk või oleks sootuks mingi sümbol. Minul on omad ketiga kaelas kantavad asjad olemas ja teada ning niipalju, kui see minu teha on, on nende nimekiri juba praegu lõplik.

PS Selle peale tuleb mulle meelde veel üks unenägu, kus Tallinnas Balti jaamas oli tualeti kasutamise tasuks 1.80 eurot, mille peale ma kõva häälega protesteerima hakkasin, et kuidas need, kes teenust pakuvad, üldse mõtlevad, et kellelgi on olemas selline raha, et tualetis käia ja läksin jaamahoonest teist samalaadset asutust otsima. Nagu aru saada võite, ei ole mu ööd sugugi igavad, ikka leiab sealt midagi seesugust, mis veel hommikulgi meeles on ja hämmastama paneb.

1 kommentaar:

viive ütles ...

Hmm, mida ma kaelas kannaksin - mõnikord on hing paelaga kaelas, aga ma mõtlesin sellele, et näkku on mulle küll kirjutatud märk kaunist inimesest - nina on keset nägu :D Aga jah, ka minu vidinad ja kulinad on enamasti sõnumiga ja annavad natukene aimu. Kas see kõik just puhas kuld on, kuid keegi neid mulle peksuga külge pookinud ei ole. :)