esmaspäev, 12. oktoober 2009

Poliitreklaami, jätkub

Mind on jälle kord meeles peetud. See on nii kena, et mulle igakordselt enne valimisi ikka sõnumeid saadetakse. Tuleb meelde kevadine hommik, mil leidsin oma telefonist sõnumi, et ma valimispäeva mingil juhul maha ei magaks. Enne seda oli tulnud sõnum, mis rääkis sellest, et ma särama peaks.

Postkastist leidsin veel ühe osa selle erakonna reklaamist, millest juba eile kirjutasin - tundub, et eesmärgiks oli postkast sõna otseses mõttes uputada - poliitreklaami kõrvale ei oleks sinna enam midagi muud mahtunud. Tegelikult ajan udu - poliitreklaam oli hiljem postkasti pistetud ja turritas sealt välja, selle alt aga tuli esile hulluks-minemise-päevade-kutse ;-)

Kas see on mingi valitsejate erihobi, et nad oma võimulolekut kasutavad ära selleks, et endale reklaami teha? Kogu aeg on vaja kuulutada: "Vaadake, mis meie teinud oleme!" Nagu muidu ei märkaks nende toimetamisi keegi?

Raadio pakub vaheldumisi kahe erakonna reklaame, mis on nii üks-ühele, et jääb mulje, et need on sama reklaamifirma tehtud. Aga kas ongi enam kaks erinevat erakonda - kui reklaam nõnda sarnane on, ehk siis on nad juba üheks erakonnaks saanud?

PS See poliitreklaam, mis eelmise selleteemalise kirjutise kommentaarides jutuks oli, ei olnudki poliitreklaam, nagu välja tuli. Pigem lihtsalt ühe ürituse reklaam, mille lõpus tuli välja, et üritusele on oma õla alla pannud ka üks erakond.

Kommentaare ei ole: