reede, 6. juuli 2007

Muusikud on lahked

Viimasel ajal mööda muusikute kodulehekülgi ringi liikudes olen avastanud, et nad on väga lahked. Esineja kodulehte lahti lüües hakkab kohe kõlama muusika ja nii saadki ennast leheküljel ringi hulkudes vajalikku meeleollu viia.

Lisaks sellele osale, mis on kõigile kättesaadav, nähakse palju vaeva ka sellega, et need, kes on fännklubi liikmemaksu tasunud, saaksid midagi enamat ja tunneksid ennast veidi erilisematena. Nii nt on võimalik vaadata viimaseid videosid, kuulata laule erinevates seadetes, vaadata kontserditel tehtud pilte. Samuti kirjutavad artistid aeg-ajalt ka blogi sissekandeid, et oleks võimalik näha ka "ringreisi sisse". Lisaks veel meilisüsteem, mis teavitab viimastest uudistest, samuti tuurikavad jms.

Kõik vaid selle nimel, et toetajaskond olemas ja rahul oleks. Samas sõltub ju olulisim osa sellest toetajaskonna olemasolust siiski laval tehtavast ja kui seda tõsiselt ei võeta, siis pole ka poolehoidjaid loota. Õnneks olen mina peamiselt kokku puutunud selliste artistidega, kes ei anna ühtegi esinemist üle jala, ja seetõttu on need esinejad mulle ka edaspidi korda läinud.

Kommentaare ei ole: