laupäev, 13. august 2011

Kiri valmis

Kirjutasin kirja valmis. See seisab mu laua peal. Seisab ja jääbki seisma, vähemalt praegu. Eks siis on hea lugeda, minul, kes ma selle sisu tean, seda kirja siis, kui peaks vaja olema.

Tegelikult on huvitav, milliste tunnete seest olen ma läbi käinud nüüdseks pooleteise nädala jooksul. See, kui võtad vastu otsuse, on üks asi, aga kui siis hakkad mõtlema, mis ühel hetkel reaalselt juhtuma hakkab, siis see paneb tunded tunglema küll. Kogu tunnetespekter on läbi käidud. On olnud selline hetk, kus terve süda valgub armastust täis, on olnud selline hetk, kus tundub, et kõik on nii sihitu, nii arusaamatu.

Kiri on valmis ja las ta olla. Ma tean, et tema aega ei tule. Või ainult siis, kui...

6 kommentaari:

viive ütles ...

Ja ikka ning alati on mängus maagiline kui, mis on kui jokker kaardipakis. :D

J ütles ...

Jah, nii see on. Alati on "kui" ja "aga", ükskõik, mis nurga alt vaatad.

viive ütles ...

on jah, aga kui on vaja punnitada ja mutting on juba algusest pele man´, siis las jääda, kasvõi mõneks ajaks, sest teatavsti: ega pekstes parem küll ei saa. usun ma, üha enam. ja katsun selle juurde jääda, aga selge on ju ka see, et kõik on tõlgendamise küsimus, siis võib tulla ette, et tuleb tõlgendada enesele sobivalt, vajadusel näha musta kui valget jms.

:D

J ütles ...

Jah, kõik on oma peas kinni, muud ei midagi. Lasen siis oma pea vabaks...

viive ütles ...

Vaata ainult, et see su peakene pakule ei satuks - päris vabakäigule mina teda ei laseks ja pandiks ka ei annaks. Aga eks Sa ise tead ju ka.

J ütles ...

Pead pakule panna pole plaaninud. Peaks hoopis pead murdma, kuidas peata olekus hakkama saada.