kolmapäev, 27. mai 2020

Ise ime tegija

Mõni päev kohe on, sära ja särtsu täis.

Nagu näiteks täna - olles eile toimetanud ühe viirust täis kodulehega ja saanud selle puhtaks ja kenaks ja ilusaks ja selliseks, nagu tarvis, sain täna kogeda seda tunnet, mis tähendab olla ime tegija. Lihtsalt, üks järjekordne rahulolev klient, kes tõdes, et tal oleks selle asja, mille peale mul kulusid vaid loetud tunnid, tegemiseks läinud terve nädal. Oli päris hea sellist komplimenti vastu võtta.

Ja kuna ringid-trennid hakkavad ka nüüd selle nädalaga ühele poole saama, siis oli tänagi üks ring kevade viimaseid trenne ja nõnda sain lapsed saata suve poole teele lausega: "Mõnusat suve teile ja püüdke siis hakkama saada ilma minu suurepärase huumorimeeleta!" Selle peale teenisin isegi kõige tõredamatelt ja agressiivsematelt poistelt naeratuse.

Kirsiks tordi peale oli see, et sain tänase päevaga suuresti täidetud ka ühe teise kliendi soovi - taaskord, olles justkui imetegija, sest kliendi jaoks tundus, et asi, mida ta saada soovib, on vist liiga keeruline, et seda realiseerida. Aga, mõtlesin natuke, käisin ennast vahepeal tenniseväljakul jooksutamas ja seejärel veel mitmeid tunde õuepinksi laua taga tuulutamas, ja koju tagasi jõudes istusin arvuti taha ja saingi tunniga koodi lõpuni valmis kirjutatud.

Ennast kiitmast ma ei väsi. Ja kui väsingi, puhkan ja siis kiidan edasi!

Kommentaare ei ole: