kolmapäev, 15. aprill 2020

Elu ON äge!

Kui mõnel hetkel tekibki kõhklusi ja kahtlusi, et kas ja kuidas toimetada ja mis sellest elust edasi saab, siis eilne ja tänane päev on küll sellised, et elu ON äge!

Ja ega muud valemit selle kõige juures pole, kui et võtta vastu elu poolt pakutavad võimalused (isegi, kui need esialgu hirmutavad tunduvad) ja nendega siis jõudumööda ja aktiivselt toimetada. Kõik muu tuleb iseenesest ja loomulikult.

Aga, et see kirjatükk poleks selline üldine teoretiseerimine, siis reaalne kogemus on see, et kogu kaugõppetundide ettevalmistamine on viinud mind selleni, et olen õppinud ühes uues keskkonnas koodi kirjutama ja oluliselt sügavamalt ja ägedamalt otsa vaadanud ka oma senisele treeningmetoodikale. Ja eile saabus ühe järjekordse mõtte peale, mida trenniplaani sisse panna, ka ahaa-elamus, kui taipasin korraga, et mul on võimalik oma trennitegijate taset tõsta täiesti uuele kõrgusele, vaid mõne väikese nüansiga.

Ja soojad ja südamlikud sõnad ja heatahtlikud inimesed, vahetu suhtlemine ja siiras hoolimine on praegu samuti see, mis elu ägedaks teeb!


Kommentaare ei ole: