laupäev, 11. juuli 2020

Seksida võib!

See on ju ammugi teada, et ma loogikageenius olen. Aga viimasel ajal on kuidagi kehvavõitu need "suurepärased" loogilised järeldused, milleni mul õnnestub jõuda. Või pigem, ei ole neid vaimusähvatusi nii palju olnud, kui mõnel teisel ajal.

Kuid, kui on pikk paus olnud, siis seda enam on võimalik rõõmustada selle üle, kui mõni seesugune geniaalsusehetk saabub.

Nõnda ma siis olingi üsna positiivselt üllatunud, kui minu peas tekkis loogikajada, milleni annab ikka jõuda.

Sattusid minu silma alla koroonaviiruse levimise tingimuste kirjeldused ja siis korraga hakkaski aju tööle. Lõik, mis silma jäi, oli seesugune: "15 minuti jooksul lähemal kui 2 meetrit". Eks ma olin seda osa sellest kõigest ka varemalt lugenud, aga seos tekkis alles nüüd, sest korraga meenus mulle Paulo Coelho raamat "Üksteist minutit", kus räägiti sellest, et keskmine seksuaalvahekord kestab 11 minutit.

Ja palun väga, loogikaahel oligi loodud - ehk siis, vaatamata koroonahirmule, seksida ikka võib, kui selleks kõigeks kulub see, ühes ilukirjanduslikus teoses välja toodud keskmine.

Aga eks koroonaaeg ja sellega kaasnenud reeglid ja selgitused on tegelikult üks üsna rikkalik allikas loogikageeniuste jaoks. Näiteks mulle meeldib uus väljend "kontakttund". Varemalt ei osanud selle pealegi tulla, et see, kui inimestega suhtled, on kuidagi kontaktis olemisega seotud.

Kommentaare ei ole: