teisipäev, 19. juuni 2007

Uuendused blogis

Eile oma mobiiltelefoniga mängides avastasin, et sellega tehtud pildid saab suhteliselt vähese vaevaga blogi-kõlbulikuks teha ja ka nende ülespanemine siia nõuab vaid ühte klahviliigutust. Ehk mida ma selle kõigega öelda tahan? Eks ikka seda, et edaspidi võite sellest blogist leida ka pilte.

Nii edastaksingi siinkohal hilinenud fotoreportaaži Palangast:

Botaanikaaia dekoratiivtaimede väljapanek rabas mind oma imepäraste tuplidega. Siin siis üks järjekordne näide värvikirevast ja imeilusa kujuga tulbisordist.







Sinetav väli, millest pilti tegemata mööda pääseda ei õnnestunud, ootas mind ühes peenranurgas ees. Ega siis jäänudki muud üle, kui telefoni järele haarata ja pilti teha.




Üks järjekordne tulbisort, mis avaldas muljet oma erksa jume - valge ja roosa seguga - ning imeilusa õie kujuga. Selliseid tulpe avastasin hiljem kasvamas ka Tallinnas Rävala puiestee haljasalal.






Selle pildi juurde ilmselt pikemat selgitust lisada pole vaja või kuidas? Lummavad on lilled, mille õied on juba kergelt musta tooni. Siin siis sellised imeilusad ja veidi müstilised tublid.







Ja üks minu lemmikuid sellelt avastusretkelt - väga pehmete õitega tulbisort. Pehme on õige sõna, sest õis jättis mulje siidisest pehmusest, millele aitas kindlasti kaasa ka valge värv.







Ja lõpetuseks jalutustänava äärest üks kastaniõis - kui meil siin enamasti kõik valgeõielised kastanid kasvavad, siis Palanga jalutustänavale oli istutad sellised roosade õitega.

Kommentaare ei ole: