teisipäev, 13. detsember 2016

Tavaline lõunapaus

Tegin täna siis selle erandi, et ei söönud lõunat kodus. Või vähemalt oli mul selline plaan, minnes enne lõunaaega kodust välja. Tee peal aga otsustasin ümber, et pole mul vaja söögikohtades töllerdada midagi, võtan miskit poest kaasa ja ega olegi muud, kui söön kodus. Mõeldud, tehtud.

Ja tulin siis poest välja, soe toit ühes käes ja õllepudel teises käes. Ennast ajas ikka nii naerma, et üks korralik lõunaeine peab ikka õlut ka sisaldama. Oh, kuidas mulle meeldib ennast huvitavaks teha - just ju kirjutasin teemal, miks ma õlut ei joo. Aga eks see õllepudeli teema oli ikka küpsetamisega seotud - on keegi, kellele ma plaanin ühe õllekoogi küpsetada ja selleks ma selle õllepudeli siis kaasa haarasin. Õiget õlut ikka ei olnud ja pidin siis leppima lahjema alternatiiviga - Guinness oli see õlu, millest ma oma tumeda õlle joomise traditsioone alustasin, nõnda siis langes mu valik temale.

Teemakohane laul muidugi ka, mitte, et see mind kuidagi puudutaks, aga (ja taaskord on mul võimalik üllatuda kuivõrd palju ma eesti muusikast tean):

Kommentaare ei ole: