kolmapäev, 24. märts 2010

Meelde tuli

Eks siis selleks oligi vaja keskkonnavahetust (ja ka kliimavahetust), et värskust tuleks. Ja siis mulle tuligi korraga meelde see, mis oli meelest ära läinud.

Mõtlesin ükspäev selle peale, et elu on ikka kentsakas küll. Põhjuseks kenad õhuniisutamise masinad. Vaat, kuhu me oleme oma arenguga välja jõudnud - aknad on meil (kellel on ja kellel pole) küll kenad ja peaaegu hermeetilised, aga kohe on vaja leiutada midagi, mis toas õhuniiskust reguleeriks. Oleks tegemist normaalselt hingava keskkonnaga, siis poleks selliseid asju vaja.

Ja siis tuli veel üks kummaline mõte siia juurde. Et vanasti ei olnud spordiklubisid - inimesed tegid enamasti füüsilist tööd või siis vähemalt liikusid kondiauruga edasi. Nüüd aga on elu teistsugune ja kiiremate liikumisvahenditega ning masinatega säästetud aeg ja ka jõud läheb spordiklubis enese vormishoidmise peale.

Kuidagi kummalised mõtted on peas. Sellised, mis ei taha leppida maailmaga, nagu ta parajasti väljakujunenud on. Midagi on teoksil, midagi, mis varsti tahab väljakarjumist saada.

Kommentaare ei ole: