neljapäev, 15. november 2007

Kõigi laste isadepäev

Möödunud pühapäev oli teatavasti isadepäev. Et isadepäev toimekalt mööda saata, seadsin sammud Rakverre, kus toimus "Kõigi laste isadepäev".

Väga tore on kohata inimesi, kes on valmis head tegema teistele, ise selle eest midagi vastu saamata. Just sellised head inimesed olid ka Rakveres toimunud ürituse korraldajad. Aitäh väga vahva ajaviite eest.

Päev läbi võis Rakvere spordihallis põnevalt aega viita - oli nii vaatamist kui ka kaasalöömist. Veidi rahulikumate tegevuste hulka kuulusid nt ristsõnade lahendamine, joonistamine, passide kontrollimine, sõrmejälgede andmine. Füüsilist pingutust nõudsid aga korvpall, tuletõrjevooliku lahti- ja kokkukerimine, ronimisseinal turnimine ning enesekaitseõpetus.

Lastele igal juhul väga meeldis ning isegi siis, kui loosimisel auhinda saada ei õnnestunud, suhtuti päris suure hasardiga kontroll-lehele sooritatud ülesannete eest märkide kogumisse. Kõrvaltvaatamise programmis sisaldusid sellised kuumad nimed nagu The Sun ja Mari-Leen, lisaks aga ehk vähemtuntud Mikk Dede, kes on võitnud Estvokaali nimelise vokalistide võistluse 2005. aastal - viimase esinemise ajaks oleks võinud küll võimendust maha võtta, sest liiga tugev võimendus muutis kuulamise peaaegu võimatuks.

Kuna tegemist jätkus küllaga, kadus päev täiesti märkamatult õhtusse ja lahkete inimeste abiga sai veedetud väga tore isadepäev.

Kommentaare ei ole: