esmaspäev, 28. september 2009

Uned, kummalised uned

Lugesin Viive kummalistest unedest ja leidsin, et see kõik on ikka vist selle Merkuuri tagurpidi käimisega seotud. Minugi uned on viimasel ajal väga kummalised olnud.

Kõige õudsam neist oli, kui hoidsin oma käte vahel imikut, kes ei hinganud, ja olin täis õudust, et miks ta küll ei hinga. Aga kui andsin ta teiste kätte, siis imik tõmbas korraga kopsud õhku täis ja kõik oli taas korras. Siis selgitati mulle, et see imik pidigi mõnikord hinge kinni pidama ja et kõik on kõige suurepärasemas korras.

Paar ööd tagasi aga õnnestus mul kahel korra pääseda tsunami käest. Esimese pääsemise käigus olin liikunud (arvatavasti lainest kantuna) Aasiasse, kus oli lämmatavalt kuum ja tänavad tolmu paksult täis. Teise pääsemise ajal jooksis silme eest läbi pilt, kuidas suur veemass randa sisse sõidab ja kõik rannas paikneva endaga kaasa viib.

Tänane öö aga oli hoopis isemoodi. Vestlesin Anu Saagimiga ja teemaks oli see, et kuidas tema küll jõuab, sest ta peab ju pooled ööd üleval olema, et igasugustele seltskonnasündmustele jõuda.

Sellised uned siis.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

:D hea!

Anonüümne ütles ...

On üks foorum, kus saab ka oma unesid jagada, omavahel arutada... Kui oled huvitatud, anna märku, igaks juhuks ei hakka kohe Su blogiruumi aadressiga risustama :)

Huvitav blogi Sul, aitäh!

J ütles ...

Võiks küll päris põnev olla sellisele foorumile pilk peale heita.

Aitäh hea sõna eest - sellised asjad teevad ikka meele rõõmsaks.

Anonüümne ütles ...

foorumi aadress:

http://arhitektibyroo.ee/jutuwestja/index.php

Nagu ikka, avaneb registreerunule rohkem kui niisama. Aga eks toimeta endale sobivalt :)
Ilusat sügist!

J ütles ...

Suur tänu!