reede, 30. mai 2008

Pildimaterjal Genfist







Maailma lõpp!







See siis on kohvik, kus me kõik kunagikohtume - maailma lõpus võtame ehk mõned söögid ja joogid ning veedame mõnusasti aega.







Ühe Genfi raudteejaama sissekäik, kus kõik on omal kohal - aur ja metall. Pole vaja maa alla minnagi, et juba tunda rongirataste raksumist.









Leia purskkaev pildilt - selliseid pilte sai klõpsitud päris mitmeid - nii vahva oli kaugelt mäe otsast vaadates üles leida Genfi sümbol. Kui arvestada, et pilt on tehtud kuskil 6-7 km kauguselt, siis on ikka muljet avaldav küll, kui kõrgele purskkaev vett tõsta suudab.









Genfi juurde käivad alati Aplid - isegi, kui neid maapinnalt ei näe, saab neid lennukiaknast kaeda ja nii nad rõõmustavad silma oma lumiste tippudega.









Jalgpalli EM on ju varsti algamas ja eks peab Genf ka andma endast parima, et kõigil meeles oleks, et selline suursündmus toimumas on. Loen Genfi turismilehelt, et ideaalsetes ilmastikutingimustes peaks see heeliumiga täidetud jalgpall hõljuma purskkaevu kohal.









Loomulikult on ka lillekellast saanud jalgpallikell - kuidas see teisiti ollagi saaks?









Seda pargast käin igakordselt üle vaatamas, et mis ja miks ja kuidas. Näeb teine nii imposantne välja oma lageda teki ja vahvate mastidega. Kui veel ladinapurjed ka valla päästetakse, poeb hinge seos iidsete aegadega, kui elu oli hoopis teistsugune.

Kommentaare ei ole: