esmaspäev, 24. märts 2008

Suur reede

Mäletatavasti oli suur reede vaba päev. Kuna ilm oli ilus, andis see suurepärase põhjuse õue minna. Eks inimene käib ikka neidsamu teid ja radu mööda, mida ta harjunud on - nii leidsin minagi ennast metsast ja mere äärest.

Metsa all nägin selle kevade esimest sinilille. Allikas vulises vesi ka nii kutsuvalt, et vaatamata külmale ilmale, ei suutnud vastu panna kiusatusele ning läksin proovima, kuidas allikavesi maitseb - oli ikka sama hea, kui mäletasin. Veevulina nii helilisse kui ka pildilisse lummusesse unustasin ennast kohe päris mõneks ajaks. Väga mõnus oli lasta need loodusemotsioonid endast läbi.

Mere ääres lummas mind enim jää - see, kuidas ta mõned kivid valkja glasuuriga katnud oli, see, millised jääkristallid olid tekkinud õhukestest jääkirmetest.

Kogu päeva aga muutis täiuslikuks see, et sain fotosilmaga jäädvustatud nii jää kunstiteoseid kui ka pilvemeisterdusi. Kahjuks ei jõudnud ma fotoaparaati nii kiiresti paika saada, et ühte helikopterit jäädvustada, kuid helikopterid on teada kiired loomad ja nii pole imestada, et teda fikseerida ei õnnestunud. Küll aga olin teiste tehtud ülesvõtetega päris rahul - pildid tulid täpselt sellised välja, nagu soovisin.

Kommentaare ei ole: