esmaspäev, 10. detsember 2007

Ja muud teemad...

Kuna siin viimased sissekanded on seotud peamiselt filmiga, siis tegelikult oli vahepealsel ajal ka natuke teistsuguseid sündmusi. Nüüd siis kirjutaks siin ka mõnest sellisest asjast.

Nii näiteks sain ühe pausi ajal käia Tammsaare pargis nautimas LoFo näitust - pilte loodustest, kus on tabatud mõnusaid ja lõbusaid hetki. Imetlesin, milline kannatlikkus küll peab olema nendel inimestel, kes suudavad selliseid pilte teha - lindudest ja loomadest. See kõik ju nõuab püsivust ja järjepidevust, pettumusest ülesaamist ja valmisolekut uuesti "võtteplatsile" minna.

Siis nägin ühel hämaral õhtul südamekujulist porilompi - kahjuks oli nii pime, et ma sellest pilti teha ei saanud, aga igal juhul tegi selline vahva leid tuju heaks.

Tallinna vanalinnas aga leidsin ennast ühel õhtul tuleetenduselt, mille andis "Olde Hansa" seltskond - külma ilmaga tulega mängimine tegi südame mõnusalt soojaks ning akrobaatide efektsed liigutused tõid sädeme ka silmisse.

Õige vahva lugu aga juhtus Eesti Postiga, kui käisin nende jõulumüügilt marke ostmas. Kujutage nüüd ette, kui olete planeerinud, et umbes 100 krooni maksate mingi hulga markide eest ja siis lüüakse kassaaparaadist läbi 9000-kroonine arve? Tean, et Eesti Post tõstis järjekordselt teenustasusid, kuid ometi mitte nii palju, et üks mark maksab 400 krooni ringis?

Siis avastasin veel, et Tallinna kesklinn on ikka mõnusalt väike, et seal jala käia. Muidugi, eks olen ennegi auto jätnud kuhugi parkima ning jala käinud, kuid nüüd ühest kinosaalist teise jalutades avastasin, et väga mõnusad on sellised lühikesed jalutuskäigud ning vahemaad on täpselt parajad.

Kommentaare ei ole: