reede, 15. august 2008

Jazzimaal uitamas


Nagu Jazzkaare sügishooaja avakontsert toimub augusti keskel Kardioru lossi lilleaias, nii kipub minulgi traditsiooniks saama seda kontserti külastada. Sel korral sai pilet r66mustatud peamiselt Liisi Koiksoni pärast, kes astus üles koos Siim Aimla ansambliga. Lisaks tegi kaasa noor iiri kitarrist Torsten Goods. Kui Liisi Koikson oli kindla peale minek ja tema esitatud palad k6netasid mind kenasti, siis Torsten Goods'ist ei teadnud ma enne seda kontserti midagi. Nüüd, olles kuulnud tema pillimängu ja lauluhäält, julgen tema kuulamist soovitada igaühele, kes hoolib heast kitarrivalitsemisest ja romantilisest 6hkkonnast - nendele tingimustele vastas Torsten Goods'i ülesastumine täielikult. Huvitav oli ennast üle suhteliselt jazzivaba suve taaskord sellises "kohas" leida ning taasavastada sedalaadi muusika v6lu.

2 kommentaari:

viive ütles ...

Juli, Juli - seda kõike siin lugedes: kas sa vahepeal maad ka puudutad või tantsiskled läbi ilma? - igatahes on seda väega hää lugeda.... :) tänud!

J ütles ...

No mis ma siis kostan (diivani ostad, kaugele maale viib mind Romare - parafraseerides ühte teatavat laulu)? Elu on ilus ja suvi on olnud tõesti vaimustav!