reede, 1. mai 2015

Mulle meeldib mu elu

Kui keegi küsis mõni aeg tagasi mu käest, kuidas mul läheb, siis taipasin talle vastata, et mul läheb kenasti ja mulle meeldib mu elu väga. Tõesti, mul läheb hästi. See, mida ma igapäevaselt teen, milliste väärtustega kokku puutun, on täiesti suurepärane.

Kui esmapilgul ei pruugi mõni algav projekt endas midagi suurt sisaldada, siis mida enam teemadesse süvenen, seda rohkem vaimustun sellest, milliseid võimalusi elu mulle pakub. Ja mõni asi, millega kokku puutun, meeldib mulle juba sellest hetkest peale, kui ma temast esmakordselt tulen. Nädalajagu päevi tagasi jõudis reaalse soovini asi, millest olin poolteist kuud tagasi kuulnud. Taaskord, üks suur au ja heameelega tehtav asi. Seda, et mul tuleb selle käigus ka joonistama hakata, ei osanud ma küll oodata. Täna, kogu olukorra peale mõeldes, olin ikka imestunud - milline õnn on teha tööd, mis sisaldab endas sellist suurepärast tegevust, nagu seda on joonistamine. Kui palju on neid inimesi, kellele sellist võimalust pakutakse? Ja see pole hoopiski teema, milles ma ennast koduselt tunneks või mida võiks kuidagi pidada minu töö loomulikuks osaks. Aga seda enam olen ma seda protsessi nautinud ja olnud rahul ka nende tulemustega, mis on juba täiesti käega katsutavad.

Ja mulle tõesti meeldib minu elu, see, millised võimalused mulle on avanenud, milliseid asju ma teha olen saanud, on ikka väga eriline ja erakordne.

Ja soovid, mis olen välja öelnud, on kõik täide läinud. Universum on nad kõik täitnud ja kuhjaga omalt poolt mõnusaid ja vahvaid toone lisanud. Olen tõeliselt tänulik selle kõige eest!

Kommentaare ei ole: