pühapäev, 2. jaanuar 2011

Eriline

Kuidas jõuda selleni, et tunned, et oled eriline. Eks ikka ise võid mõelda, kui tore ja vahva oled. Kuid siiski on aeg-ajalt vaja ka seda, et teiste inimeste poolt tuleks sellist tagasisidet, et saad tunda, et oled eriline.

Sellised olid minu uue aasta esimesed tunnid, kus sain tunda, et olen eriline. Minnes sinna, kus teadsin, et mind lahkelt vastu võetakse ja hea meelega enda seltsi võetakse, arvasin lihtsalt seda, et saab olema üks vahva õhtu. Selles osas oli mul vägagi õigus. Aga see, et see õhtu saab selliseks imeliseks hommikuks, ei osanud ma siis lootagi.

See, mida tehti minu jaoks ja mida öeldi, andis kindla tunde, et olen eriline, vähemalt nende inimeste jaoks, kellega koos olin. Nii palju häid sõnu kohe uue aasta esimestel tundidel on ikka hea algus uuele aastale. Nende läbi sain aru, kui tähtis on leida enda jaoks sobiv seltskond ja need inimesed, kes hoolivad ja on õnnelikud selle üle, kui mina nende seltskonda vähegi rikastan.

Eks selle kõige võrra on ka need inimesed siis erilisemad, minu jaoks. Aga eks nende erilisus sai neile selgeks juba siis, kui ma üle ukseläve astusin ja, nagu hiljem selgus, neid positiivselt üllatada suutsin. Võib-olla oli see ka märk nende erilisusest, kui ma kõigist võimalikest variantidest just nende kasuks otsustasin. Selline oli aga tunne minu sees ja ma tahtsin ju endale head aastavahetust ning nõnda ma ta saingi...

Tervitustega Audru Jõelaevanduse Pundile:

2 kommentaari:

viive ütles ...

Mõnus!

Teadagi, kuidas on esimene päev, nii on terve aasta :)

J ütles ...

Eks ta sedasi läheb, ma loodan. Juba vana aasta lõpu märgid olid seda nägu, ju siis uuel aastal uue hooga edasi :D