pühapäev, 8. märts 2015

Armastus pisiasjadest

Järjekordne liigutav kogemus raamatulugemise teemal - Fancesc Miralles "Armastus pisiasjadest".

Tundsin ennastki mingil määral sellest loost ära... Kuidas üks väike asi viib teiseni, kuidas valla hoitud hing on justkui kutseks kellelegi tundmatule, kes sisse astuks. Ja mis sellest kõigest siis saab, kui see asi niimoodi läheb.

Ja mulle meeldivad raamatud, mis enda juurde tagasi kutsutavad - eile hommikul ma temaga alustasin ja vaatamata arvukatele päevatoimetustele, mis võtsid 8 tundi päeva valgemast osast, olin ikka mõtetes temaga ja suure rõõmuga teadsin teda kodus mind ees ootamas. Ja ta ei valmistanud mulle pettumust - koju jõudes asusin õhinaga raamatut endasse imema ja veetsin tõeliselt mõnusa õhtupooliku tema seltsis.

Alati on mulle meeldinud raamatud, mis ka teistesse eluvaldkondadesse akna avavad, siin siis näide ühest selle raamatu poolt avatud aknast:

2 kommentaari:

viive ütles ...

:)

ja kui hetke on, siis jojo moyes võiks olla järgmine autor - ma olen küll mingis mullis - mitte lihtsalt naistekas, vaid lugu ise ongi selline nagu elu - kohati ebaõiglane ning näitab üsna valusalt ja ilmekalt, et eneseületus on suurim pingutus või ... mõnikord lihtsalt ongi magnet küljes.

J ütles ...

Tänud! Panen kõrva taha...