neljapäev, 16. september 2010

Üllatus plaadipoes

Elu väljaspool tsivilisatsiooni tõi mu tagasi selle juurde, mida vahel ikka harrastan. Plaadipoes hulkuda ja uurida, mida huvitavat sealt leida võiks.

No esimene asi oli kohe see, et sattusin kokku inimesega, kellega on koos toimetatud just muusika valdkonnaga seoses ja kes kohe huvituma asus, et mida ma küll otsin. Temaga vesteldes sain aru, et ilmselgelt olen vales kohas - kui inimene, kes ise tegutseb plaadimüügi valdkonnas, räägib, et plaadipoest midagi endale rõõmustama ei peaks, siis on ju maailm küll veidi kummuli?

Aga see selleks. Tegelikult tahtsin hoopis jagada seda emotsiooni, mis mul ühelt riiulilt vastu vaatava plaadiga seoses tekkis. Selleks emotsiooniks oli suur üllatus. Kuidas on see võimalik, et Eesti plaadipoes on uute plaatide rivis täiesti olemas plaat, mille endale rõõmustamise peale ma isegi veel korralikult mõelda pole osanud, kuigi ma teadsin, et see plaat ilmunud on, ei osanud ma arvata, et keegi meie kohalikest muusikakorraldajatest võiks arvata, nagu Eestis keegi seda plaati osta tahaks. Aga sealt see plaat mulle vastu vaatas ja ilma igasuguse kõhkluseta sai see siis ka endale rõõmustatud - Goo Goo Dolls'i "Something for the Rest of Us".

3 kommentaari:

viive ütles ...

Giana Viscardi - tema plaadi ma rõõmustaks, oi kuidas rõõmustaks enesele, aga ma pole kindel, kas seda üldse ongi. Kui juhtud taaskord riiulite vahele, siis viksa pilk peale ja rõõmusta see endale ja mulle ka, palun :D

viive ütles ...

Ja just nimelt viksa, mitte mingil juhul ära viska... :)
Oh, ma olen täna hoos, alle-aa-alle-aa :D

J ütles ...

Panen kõrva taha :D Eks paistab, mis välja kukub :D