esmaspäev, 16. juuli 2007

Sisukas aeg

On suvi ja üks järjekordne nädalavahetus on minevikku kadunud. Polnudki jõudnud veel aru saama hakata, et puhkepäevad kätte jõudsid, kui juba oligi nende ots käes.

Kummaline on see, kuidas suvepäevad otsa saavad ja kuidagi ei suuda mõista seda, et hilisõhtu on kätte jõudnud. Nii polegi ma juba pikemat aega saanud enne kella ühte öösel magama. Lihtsalt tundub võimatu olevat, et helendav taevas võib tähistada saabuvat südaööd. Ei, ärge kartke, "mahamagatud" uneaja teen kenasti päeval tasa - töölt koju jõudes haaran raamatu järele ja peagi ongi uneliiva suu ja silmad täis ning lähen unne ujuma.

Kuid kui ma parajasti ei maga, on päevad täis seiklusi - küll on vaja kuhugi külla minna, siis jälle kuhugi välja. Niimoodi see aeg käest kaobki. Aga hea on see, et see on enamasti sisukalt veedetud aeg, mida millegi muuga asendada ei saa. Lihtsalt tunda ennast hästi heade inimeste keskel. Naeratada kõigile, et ka Sulle naeratust jaguda võiks.

Ja siis polegi muud, kui ainult kurb meel, et aeg nii kiiresti kaob ja üks järjekordne nädalavahetus on ajalukku kirjutatud.

Siiski vast mõned märksõnad möödunud nädalavahetusest:
1. pilved öövarjus hiilimas;
2. üksik kass teeservas silmi välgutamas;
3. kolm noormeest asfaldil istumas;
4. vahtu üle ääre ajav purskkaev;
5. "Karu" sadamas.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Esimesed kaks punkti jätavad mulje, et Sa veetsid nädalavahetuse naksitrallide seltsis. Kolmas punkt viitab meisterdetektiiv blonkvistile. Viimased meenutavad jaan rannapi sulge... kle, sisukas nädalavahetus, tõepoolest:-D a.

J ütles ...

Aga seepärast mulle see nimekiri meeldiski, et see annab igaühele võimaluse oma fantaasial lennata lasta ;-) Ja "Naksitralle" peaks vist jälle lugema, saaks ka aru, millest Sa kirjutad!