kolmapäev, 4. juuli 2007

Õhupall läks hulkuma

Alustama pean ma sellest, et sünnipäevaks kingiti mulle imeilus heeliumiga täidetud õhupall, mille peale oli kirjutatud "Happy birthday". Rahulikult ja õnnelikult oli ta minu juures ja tegi meele rõõmsaks, kui sattus mu tee peale kekslema.

Täna hommikul oli ta aga kuidagi kurb - juba päris kõhnaks jäänud ja lennata ka enam eriti ei jaksanud. Kui enne olin teda ikka lae all hõljumas näinud, siis nüüd suutis ta vaevaliselt ennast keset tuba hoida. Niimoodi ta seal siis ringi eksles, kui korraga avastasin ta avatud aknast välja minemas - sain veel viimasel hetkel tal sabast kinni ja nii õnnestuski ta esimene põgenemiskatse nurjata.

Jätsin ta vaid hetkeks omapead, kuid kohe kasutas ta võimaluse ära - kui tuppa tagasi tulin, nägin õhupalli juba katuseserva taha lendamas. Ja läinud ta oligi. Mõne aja pärast paistis ta veel eemal tuuleõhust hoogu saamas, kuid siis kadunud ta oligi.

Meel oli veidi kurb - pidi ta siis sedasi ära minema. Aga samas mõtlesin, et ehk oli tal vaja kellegi teise juurde minna nüüd õnne soovima. Või ehk soovis lillede-taimede sekka minna, sest ta suundus otse Cerese aianduskeskuse poole.

Igal juhul loodan, et tal on hea olla seal, kuhu ta läks. Ja võib-olla pakub ta nüüd kellelegi teisele samapalju rõõmu oma kohalolekuga kui mulle pakkus.

Kommentaare ei ole: