esmaspäev, 18. aprill 2016

Uued toonid

Kui mõnel hetkel tuleb suur masendus peale, siis teised hetked jälle pakuvad ja palju. Ja üks asi, mida ma olen viimaste aastate jooksul kogenud, suure rõõmu ja rahuloluga, on see, et minu oma armsad sõbrad ja minu suhted nendega on läinud aina paremaks. Nõnda võin ma oma paari viimase nädala pealtki hääl meelel tõdeda seda, et nii mõnusad uued toonid on nende suhete sees, sellised, mis näitavad üles sügavat ja siirast hoolivust ja hoidmist, arvestamist.

Nii armas, nii tore. Tänanegi kiri minu postkastis. Ma poleks arvanud, et mõned suhted võivad sellise suuna võtta, aga näed, elu näitab kätte. Ja ikka ja aina on mul iseäranis hää meel olnud selle üle kuivõrd vahvaid ja toredaid ja heatahtlikke ja südamlikke ja õrnahingelisi meesterahvaid on elu minu juurde juhatanud. VAHVA!

Ja kogu oma praeguse elu ebakindluse ja ebaselguse juures on mul tegelikult tore olla sellise mõnusa vati sees, kus ei pea millegi pärast pelgama, ei pea millegi pärast muretsema. Võib-olla see on siis tõesti viimaks see, millest mulle on pikalt räägitud - et minu enda head teod jõuavad minu juurde tagasi ja olen minagi suutnud oma olemasolu ja tegudega veidigi ümbritsevat maailma paremaks muuta.

Kommentaare ei ole: