pühapäev, 8. november 2009

Teistsugused inimesed

Rääkides ühest inimesest, kes on minu jaoks mingil hetkel justkui ühesugune ja teisel hetkel teistsugune, avastasin, et iga inimese sees on mitu inimest. Eks meil kõigil on oma rollid ja positsioonid, aga kui kontrastid on väga erinevad ja meile antakse võimalus inimesi erinevates olukordades jälgida, saame aru, et inimene võib ikka olla hoopis teistsugune, kui meie teda nägema oleme harjunud.

See võib olla ka mingite konfliktide allikas - inimesed, kes on harjunud neid inimesi, kelle pinnalt mingid asjad tekivad, nägema mingis teises valguses, ei suuda kuidagi kohaneda sellega, et neis inimestes on veel midagi peidus ja et hoopis teistel alustel on võimalik inimestega suhelda.

What happens in Vegas, stays in Vegas...

2 kommentaari:

viive ütles ...

Kui nad (inimesed) vahetevahel mürki ei võta, siis lähevad nad üksteisele läägeks - ja nende kooselu kujutab endast kahe (või kahe miljardi) ideaalselt ärapandud asja vahekorda, mitte inimese elu (Nikolai Baturin).

Mul tekkis selline seos, mis vajaks ehk pikemalt lahtikirjutamist, aga praegu pole mahti. Igal juhul tundus, et Baturini mõte on paslik.

J ütles ...

Täpselt naelapea pihta on see tsitaat - aitäh!