pühapäev, 11. oktoober 2009

Poliitreklaam

Valimised on kohe ukse ees ja poliitreklaami sajab nii uksest kui ka aknast sisse. Pääsu selle eest suurt pole. Kui ei istu kodus ja lihtsalt ei maga.

Olen seda meelt, et selle asemel, et reklaamifirmasid toetada, võiksid erakonnad raha paigutada hoopis mõistlikumatesse kohtadesse (ja selle väljaütlemine oleks juba piisavaks reklaamiks). Aga ikka on see hirm, et äkki ilma reklaamita keegi ei märkagi, et me ka ikka kandideerime nendel valimistel.

Kõige krooniks oli erakonna, kes muidu on nende valimiste eel suhteliselt vähese reklaamiga silma paistnud, suurte värviliste reklaamlehtede langemine minu postkasti - kohta, kuhu aadressita reklaam jõuda ei tohiks. Oh, inimesed-inimesed, vahel saavutate soovitule vastupidise efekti - tekitate oma tegudega tülgastust neis, kellele meeldida püüate.

6 kommentaari:

viive ütles ...

Minu saadetud kiri oli ju ka varjatud poliitreklaam, aga ma ei tahtnud ühelegi erakonnale tähelepanu tõmmata, vaid tahtsin rõõmu jagada ja teada anda hoopis muust.
Elu paradoksid.

J ütles ...

Mis kiri? :S

J ütles ...

Aitäh - selliseid kirju saan hea meelega ;-)

viive ütles ...

Saatsin nüüd uuesti, see eelmine kiri läks vist vähe valesti, nüüd peaksid kätte saama... Reedel võtsin lihtsalt copi-paste ja kiirustades ei mõelnudki, et sa ei pruugi seda kätte saada. (tark ei tormaks!) ;)

viive ütles ...

:D tore!

J ütles ...

On ikka põnev paus.

Ja mina veel mõtlesin, et mõni ajab lihtsalt udu. Tore, et nad ilma minu toetuseta selle asja valmis said :P

Oh, kuidas ma sinna kohale lähen :D