laupäev, 7. veebruar 2009

Head kohtuvad omavahel

Jõudsid uudised minuni. Arvasin, et see oli vaid hetkeline kokkupuude kahe hea vahel. Läks aeg edasi, tulid uued uudised. Nüüd juba kindlamalt kinnitades, et head on omavahel kokku saanud. Pisar tuli silma - hea leidis hea ja see on tõesti väga hea. Saab ju head ja head kokku pannes midagi seesugust, mis ideaaliks võib kujuneda. Ja mõnus oli see tunne mu südames, et edaspidi läheb kõik kindlasti veel paremini.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

:D tore!
nagu muinasjutt

p.s. kinnitage turvavööd, sest tänasest lisab vagunist vaid hoogu juurde.
v.

J ütles ...

Oojaa, alustame juba täna kihutamist ;-) Ja hoog tuleb väidetavalt hea - lubati, et saab lõbus olema ja nuttagi pidi saama.

Anonüümne ütles ...

nonii,kuis siis oli? oli kirge ja traagikat, naeru ja pisaraid??? ;)
v.

J ütles ...

Pisarate eest sai veel punuma - vaid veidi jäi nende vallandumisest puudu. Aga kõik muu oli küll kõige paremas esituses olemas ;-)

Nalja jagus kuhjaga ja mõnusat möllamist ka. Palju vanu lugusid (sellised, millest pole ammu midagi kuulnud) vanaaegse hõnguga esitatuna. Parajalt uusi lugusid uuema vürtsiga.

Ja kõige kvaliteet tõeliselt hea! Koosseis täis talente ja kõik neid välja näitamas.

Minu jaoks oli õhtu kõige armsam hetk see, kui Raido monitoril istus ja kuulas, kuidas Marko laulab - Raido oli täpselt selline, nagu oleks ta 20 aastat noor ja just-just ellu astumas. Ta olekus oli nooruse uljust ja samas ka veidi ujedust, sirgeselgsust ja natuke naiivsustki. See oli nii siiras moment!