esmaspäev, 14. mai 2007

Koit Toome & Maarja

Kuigi olen antud kooslust laval näinud ka varem, avaldas seekordne esinemine mulle rohkem muljet, kui varasemad. Ilmselt olin kantud esinejate vabast ja sundimatust suhtlemisest - nii omavahel kui ka publikuga. Ja olen sunnitud tunnistama, et mulle seekord Maarja esitus täiesti meeldis - kui siiani olen teda näinud vaid kammitsetuna tegelemas perfektsionismiga, siis 11. mai öösel kohvikus "Moskva" esines ta vabalt ja sundimatult ning suhtles mõnusalt publikuga.

Tõeliselt positiivne oli näha laval Koit Toomet & Maarja't koos sõbralikult "jämmimas" - on väga tore, et inimesed on suutnud oma loomingulise koostöövõime säilitada. Samuti oli vahva vaadata liveband'i, mille liikmed samamoodi rõõmsalt ja entusiastlikult muusikategemist nautisid. Kahju oli küll vaid sellest, et esitatud repertuaar lauljatelt koguvõimsuse rakendamist ei nõudnud, kuid ehk polegi reedeõhtune klubiesinemine see koht.

Igal juhul jäin täiesti rahule, et sai otsustatud seda kontserdit külastada, sest valjul häälel kaasa laulda ja sõrmenipsu lüüa õnnestus küllaga.

Kommentaare ei ole: