esmaspäev, 21. mai 2007

Kiri, mida pole oodatud

Kuna reede oli mul suhteliselt kiire päev, siis kirjutan alles täna reede-hommikusest meeldivast üllatusest - avades sel päeval oma postkasti, leidsin sealt kirja, mida ma oodata ei osanud. Kirja saatjaks oli Goo Goo Dolls'i fännklubi - selles pole iseenesest midagi iseäralikku, sest aeg-ajalt nad ikka rõõmustavad järjekordsete uudistega GGD uutest kontserditest, esinemistest tele- ja raadiosaadetes, ajaleheartiklitest.

Kuid seekordne kiri on oli teistsugune, sest kirja autoriks oli GGD'i liider John. Mõelda vaid, milliseid ovatsioone kutsus esile see, et ilmakuulus artist võtab vaevaks ja kirjutab Sulle (kuigi tead, et samasuguse kirja saavad ka paljud teised), kes Sa oled teda vaid kaugelt näinud ja näpuotsaga puutuma pole ulatunud. Loomulikult muutis see kiri mu tuju heaks - ehk inglise keelest otse tõlgituna tegi minu päeva (made my day). Kirja sisugi andis tunda, et Sa lähed korda kellelegi, kelle tegemised Sulle korda lähevad - tänusõnad, tänusõnad ja lootus, et ka edaspidi toetad oma lemmikbändi nende teel.

Vastaks siis sellele kirjale siin - aga palun, on tõeline rõõm olnud realiseerida oma elu unistus ning täiel häälel koos paarituhande omasugusega kaasa laulda neid laule, mis on sügavalt hingest tulnud ja sügavale hinge läinud. Järgmiste kohtumisteni!

Kommentaare ei ole: