kolmapäev, 30. märts 2016

Teistmoodi energia

Kui mingit asja on käiatud väga pikalt, siis läheb see asi hapuks. Aga viimaste päevade hingerahu toel leidsin täna, et mul tuleb uus energia selle asja sisse panna, tuleb muuta vaatenurka. Olin seda püüdnud juba tükk aega teha, seda vaatenurga muutmist ja omast arust sellega ka mingi progressi saavutanud, aga täna sain aru, et mul polnud see päris hästi õnnestunud. Täna sain teistsuguse energia asja sisse ja enesesisendus ikka toimib, leidsin lõpuks.

"Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve!" /Napoleon Hill/

Märksõnaks on ikka üks teepakisõnum, mida endale meelde pidevalt: "The other person is you!" Lisaks ka see soovitus, et ma usaldaks oma headust.

Palju abi on siinkohal ka sellest, et mu enda hingele on väga pehme pai tehtud, kõige hämmastavamas olukorras. Ja et mul on nii ägedad sõbrad, nagu mul on. Suured tänud ja head mõtted teile kõigile, kus iganes te ka poleks, mida iganes te ka ei teeks!

Ja nüüd ehk on astutud pikk samm sellel teel, millest ükskord mu üks unenägu kõneles - selja taha peidetud noa äravõtmine ja lause sinna juurde: "See perekond ei pea enam haiget saama!"

Kommentaare ei ole: