pühapäev, 4. aprill 2010

Uus vaatenurk

Kogu aeg tuletasin endale meelde, et sallivus on üks hea omadus, mida omada. Aga kuidagi ei suutnud sallida, sest häiris. Siis aga hakkasin m6tlema (ja-jah, mina ka püüan m6nikord m6elda) ja omandasin hoopis uue vaate. Vaade siis selline, et kahju hakkab inimesest, kes muudmoodi ei saa olla, kui peab ennast külge kleepima ja välja pakkuma. Ja vabandust, kui ma ebaviisakas olen, aga m6ne inimesega pole mul t6esti millestki rääkida.

6 kommentaari:

viive ütles ...

:D
see on tõesti
siililegi selge
:D
(Ise olen oma naljaga nii rahul, sest mõtle nüüd natuke edasi ja kui pähklit katki ei hammusta, siis teen puust ja punaseks. Aga Sa oled ju nutikas) ;)

viive ütles ...

Aga... (olles pragmaatiline): küllap on seda vaja, kui sel lastakse juhtuda.
Mina olen rääkinud, jälle. :)

J ütles ...

Seda olen minagi m6elnud - et kui lastakse, siis... Aga eks siin ole ka see, et kui lastakse, siis polekski ju vaja ise trügida, sest siis tuleb m6ni/6ige ise v6tma? Minus räägib jälle konservatiiv.

viive ütles ...

:D oh, tõsi ta on... ma niikaugele ei jõudnud, veel :D

viive ütles ...

Ja mõtlesin edasi ning lõpuks jõudsin ikka selleni, millest see kõik alguse sai - nõiaring, mis muud. Ei maksa üldse mõtlema hakatagi.

J ütles ...

Just täpselt nii see ongi - soovitud tulemuseni j6udmiseks tuleb teha k6ike muud, kui seda, mis tundub 6ige ja kohane, ehk lühim tee huvi tekitamiseni on ignoreerimine.