reede, 2. detsember 2011

Mida iganes...

See nädal näitas ilmekalt seda, et ma võin teha mida iganes. Absoluutselt. Andke aga asi mulle kätte ja ma teen selle ära. Kõik, mis tegemist vajab, võib minu kätte teha anda. Küll ma siis selle eest hoolt kannan. Olgu see siis mis tahes. Ma oskan ja suudan ja saan. Osav, mis siin muud ikka rääkida.

/Siia juurde kulub ära ühe inimese repliik: "Mõnel inimesel ikka jagub eneseimetlust!" Ma polnud kade ka, vastates: "See pole eneseimetlus, see on reaalsus. Kui ma tegeleks eneseimetlusega, siis räägiks ma sellest, et ma teen asju kuus korda kiiremini, kui ma praegu teen, ja kelgiks sellega." Omapoolse kommentaarina võin lisada, et nimetatud inimese olen ma oma põhimõttekindla toimetamise ja temast möödaminekuga täiesti endast välja viinud./

5 kommentaari:

viive ütles ...

ma kohe naersin - nii hea!

J ütles ...

Veel ühe kommentaarina võin lisada selle, et ka tuleval nädalal saan ma teha mida iganes, sest ka sinna on mulle antud selliseid ülesandeid, mis vajavad tegemist ja millesse mina ei puutu. Aga noh, ma juba olen nii osav, et ka need on minu teha antud. Kes teine nendega ikka kiiresti ja hästi hakkama saab?

/Eksole, joonistada paarikümne minutiga kokku see, mida teised nädalaid ja kuid tehtud ei saa, on ikka oskus omaette. Ja siis pole imestada, milline eneseimetleja minust sirgunud on. Muudkui vahin ennast peeglist ega väsi imestamast!/

J ütles ...

Paratamatult kipub keelele lause: "Väga kerge on olla (eba)normaalne." Ehk siis minu arvates pole see, mis ma teen, midagi erakordset, aga üldisel taustal paistab see olevat midagi ületamatut ja võimatut.

viive ütles ...

Mul oleks Sulle nii mõnigi väljakutse pakkuda :)

J ütles ...

Tore! Palun laduda lagedale ;-)