pühapäev, 21. märts 2010

Ei mäleta

Mingid kummalised seosed tekivad. Tahaks need meelde jätta, aga siis, kui leian aega kirjutamisega tegeleda, on kõik mõtted kuhugi ära läinud, mitte midagi ei mäleta enam. Kuidas küll kõike seda meelde tuletada, mis meeldetuletamist nõuab? Ega polegi teha muud, kui tagurpidi käidud teed mööda tagasi minna.

Üks asi tuli küll meelde. Sain ühest asjast aru - et miks just sedasi. Põhjus väga lihtne - lihtsus. Ju siis on selles midagi sellist, mis õige inimese ligi tõmbab. Kui ikka igapäevaselt olla keskkonnas, kus väline (kunstlik) kest määrab paljugi, siis tahaks ju midagi ehtsat ja ehedat. Ja mis see mu ikka olla saab, kui lihtsus.

Ja siis muidkui see alaline küsimus. Alaline küsimus sellest, et tahaks midagi teha, tahaks midagi õppida, midagi uut omandada, aga kuidagi ei tea, mis see võiks olla, sest iga asja juures on mingi kõhklus.

Või siis mõte totaalsest muutusest, põhjalikust elumuutusest, uutest suundadest, uutest tuultest, uutest teedest ja radadest. Kas piisab ainult sellest, mida enda jaoks olen välja mõelnud või on vaja midagi enamat - sellele küsimusele saan ehk peagi vastuse.

2 kommentaari:

viive ütles ...

Tundub, et teemad on õhus... tean mõndagi, kellel on samalaadsed küsimused - muutuste aeg...

J ütles ...

Kevad, mahlad liiguvad, ärkamise aeg...